Skip to main content

Μετρο Βομβα / ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ...!!ΜΟΛΙΣ 1,5 ΜΕΤΡΟ / Αυτή τη στιγμή οι αστυνομικές αρχές προχωρούν σε ειδικό έλεγχο και στους .

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις 16:00 σε ιστοσελίδα και ανέφερε ότι θα εκραγεί βόμβα στο μετρό του συντάγματος και . Στην εκκένωση όλων των σταθμών του μετρό στις γραμμές 2 και 3 προχώρησε η αστυνομία, μετά την απειλή για βόμβα στους σταθμούς σύνταγμα και . Εκκενώθηκαν όλοι οι σταθμοί και οι συρμοί του μετρό της αθήνας μετά από απειλή για βόμβα στους σταθμούς σύνταγμα και . Άγνωστος τηλεφώνησε για βόμβα στους σταθμούς σύνταγμα και μοναστηράκι. Έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές.

Σύμφωνα με το zougla.gr, όπου έγινε το τηλεφώνημα, η βόμβα στο μετρό στο σύνταγμα θα εκραγεί στις 16:15 και στο μοναστηράκι στις 16:40. Τηλεφώνημα για βόμβα σε σταθμό του μετρό
Τηλεφώνημα για βόμβα σε σταθμό του μετρό from www.zarpanews.gr
Άγνωστος φέρεται να τηλεφώνησε σε ενημερωτική ιστοσελίδα λέγοντας πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στον σταθμό του μετρό στο σύνταγμα, αλλά και σε . Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις 15:00 σε ιστοσελίδα και ανέφερε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό . Στην εκκένωση όλων των σταθμών του μετρό στις γραμμές 2 και 3 προχώρησε η αστυνομία, μετά την απειλή για βόμβα στους σταθμούς σύνταγμα και . Σύμφωνα με το zougla.gr, όπου έγινε το τηλεφώνημα, η βόμβα στο μετρό στο σύνταγμα θα εκραγεί στις 16:15 και στο μοναστηράκι στις 16:40. Ο άγνωστος υποστήριξε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό συντάγματος και 16:40 στον ηλεκτρικό στο μοναστηράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις 16:00 σε ιστοσελίδα και ανέφερε ότι θα εκραγεί βόμβα στο μετρό του συντάγματος και . Συναγερμός στο μετρό συντάγματος μετά από τηλεφώνημα για βόμβα, η αστυνομία εκκένωσε όλες τι γραμμές του μετρό και του ηλεκτρικού. Έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές.

Άγνωστος φέρεται να τηλεφώνησε σε ενημερωτική ιστοσελίδα λέγοντας πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στον σταθμό του μετρό στο σύνταγμα, αλλά και σε .

Ο άγνωστος υποστήριξε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό συντάγματος και 16:40 στον ηλεκτρικό στο μοναστηράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις 16:00 σε ιστοσελίδα και ανέφερε ότι θα εκραγεί βόμβα στο μετρό του συντάγματος και . Αυτή τη στιγμή οι αστυνομικές αρχές προχωρούν σε ειδικό έλεγχο και στους . Άγνωστος φέρεται να τηλεφώνησε σε ενημερωτική ιστοσελίδα λέγοντας πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στον σταθμό του μετρό στο σύνταγμα, αλλά και σε . Έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις 15:00 σε ιστοσελίδα και ανέφερε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό . 14 δεκεμβρίου 2021, 16:36 upd: Στην εκκένωση όλων των σταθμών του μετρό στις γραμμές 2 και 3 προχώρησε η αστυνομία, μετά την απειλή για βόμβα στους σταθμούς σύνταγμα και . Συναγερμός στο μετρό συντάγματος μετά από τηλεφώνημα για βόμβα, η αστυνομία εκκένωσε όλες τι γραμμές του μετρό και του ηλεκτρικού. Άγνωστος τηλεφώνησε για βόμβα στους σταθμούς σύνταγμα και μοναστηράκι. Εκκενώθηκαν όλοι οι σταθμοί και οι συρμοί του μετρό της αθήνας μετά από απειλή για βόμβα στους σταθμούς σύνταγμα και . Σύμφωνα με το zougla.gr, όπου έγινε το τηλεφώνημα, η βόμβα στο μετρό στο σύνταγμα θα εκραγεί στις 16:15 και στο μοναστηράκι στις 16:40.

Ο άγνωστος υποστήριξε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό συντάγματος και 16:40 στον ηλεκτρικό στο μοναστηράκι. Έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές. Εκκενώθηκαν όλοι οι σταθμοί και οι συρμοί του μετρό της αθήνας μετά από απειλή για βόμβα στους σταθμούς σύνταγμα και . Συναγερμός στο μετρό συντάγματος μετά από τηλεφώνημα για βόμβα, η αστυνομία εκκένωσε όλες τι γραμμές του μετρό και του ηλεκτρικού. Αυτή τη στιγμή οι αστυνομικές αρχές προχωρούν σε ειδικό έλεγχο και στους .

Συναγερμός στο μετρό συντάγματος μετά από τηλεφώνημα για βόμβα, η αστυνομία εκκένωσε όλες τι γραμμές του μετρό και του ηλεκτρικού. Τηλεφώνημα για βόμβα σε σταθμό του μετρό
Τηλεφώνημα για βόμβα σε σταθμό του μετρό from www.zarpanews.gr
14 δεκεμβρίου 2021, 16:36 upd: Σύμφωνα με το zougla.gr, όπου έγινε το τηλεφώνημα, η βόμβα στο μετρό στο σύνταγμα θα εκραγεί στις 16:15 και στο μοναστηράκι στις 16:40. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις 15:00 σε ιστοσελίδα και ανέφερε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό . Ο άγνωστος υποστήριξε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό συντάγματος και 16:40 στον ηλεκτρικό στο μοναστηράκι. Συναγερμός στο μετρό συντάγματος μετά από τηλεφώνημα για βόμβα, η αστυνομία εκκένωσε όλες τι γραμμές του μετρό και του ηλεκτρικού. Άγνωστος τηλεφώνησε για βόμβα στους σταθμούς σύνταγμα και μοναστηράκι. Έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις 16:00 σε ιστοσελίδα και ανέφερε ότι θα εκραγεί βόμβα στο μετρό του συντάγματος και .

Ο άγνωστος υποστήριξε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό συντάγματος και 16:40 στον ηλεκτρικό στο μοναστηράκι.

Άγνωστος τηλεφώνησε για βόμβα στους σταθμούς σύνταγμα και μοναστηράκι. 14 δεκεμβρίου 2021, 16:36 upd: Σύμφωνα με το zougla.gr, όπου έγινε το τηλεφώνημα, η βόμβα στο μετρό στο σύνταγμα θα εκραγεί στις 16:15 και στο μοναστηράκι στις 16:40. Έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές. Άγνωστος φέρεται να τηλεφώνησε σε ενημερωτική ιστοσελίδα λέγοντας πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στον σταθμό του μετρό στο σύνταγμα, αλλά και σε . Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις 15:00 σε ιστοσελίδα και ανέφερε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό . Εκκενώθηκαν όλοι οι σταθμοί και οι συρμοί του μετρό της αθήνας μετά από απειλή για βόμβα στους σταθμούς σύνταγμα και . Ο άγνωστος υποστήριξε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό συντάγματος και 16:40 στον ηλεκτρικό στο μοναστηράκι. Συναγερμός στο μετρό συντάγματος μετά από τηλεφώνημα για βόμβα, η αστυνομία εκκένωσε όλες τι γραμμές του μετρό και του ηλεκτρικού. Στην εκκένωση όλων των σταθμών του μετρό στις γραμμές 2 και 3 προχώρησε η αστυνομία, μετά την απειλή για βόμβα στους σταθμούς σύνταγμα και . Αυτή τη στιγμή οι αστυνομικές αρχές προχωρούν σε ειδικό έλεγχο και στους . Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις 16:00 σε ιστοσελίδα και ανέφερε ότι θα εκραγεί βόμβα στο μετρό του συντάγματος και .

14 δεκεμβρίου 2021, 16:36 upd: Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις 15:00 σε ιστοσελίδα και ανέφερε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό . Ο άγνωστος υποστήριξε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό συντάγματος και 16:40 στον ηλεκτρικό στο μοναστηράκι. Έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές. Άγνωστος φέρεται να τηλεφώνησε σε ενημερωτική ιστοσελίδα λέγοντας πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στον σταθμό του μετρό στο σύνταγμα, αλλά και σε .

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις 16:00 σε ιστοσελίδα και ανέφερε ότι θα εκραγεί βόμβα στο μετρό του συντάγματος και . ΣΟΚÎ'ΡΕΙ Η Î'ΥΘΙΣΜΕΝΗ Î'ΡΧÎ'ΙÎ' ΕΠΙÎ
ΣΟΚÎ'ΡΕΙ Η Î'ΥΘΙΣΜΕΝΗ Î'ΡΧÎ'ΙÎ' ΕΠΙÎ"Î'ΥΡΟΣ...!!ΜΟΛΙΣ 1,5 ΜΕΤΡΟ from 3.bp.blogspot.com
Ο άγνωστος υποστήριξε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό συντάγματος και 16:40 στον ηλεκτρικό στο μοναστηράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις 16:00 σε ιστοσελίδα και ανέφερε ότι θα εκραγεί βόμβα στο μετρό του συντάγματος και . Συναγερμός στο μετρό συντάγματος μετά από τηλεφώνημα για βόμβα, η αστυνομία εκκένωσε όλες τι γραμμές του μετρό και του ηλεκτρικού. 14 δεκεμβρίου 2021, 16:36 upd: Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις 15:00 σε ιστοσελίδα και ανέφερε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό . Εκκενώθηκαν όλοι οι σταθμοί και οι συρμοί του μετρό της αθήνας μετά από απειλή για βόμβα στους σταθμούς σύνταγμα και . Στην εκκένωση όλων των σταθμών του μετρό στις γραμμές 2 και 3 προχώρησε η αστυνομία, μετά την απειλή για βόμβα στους σταθμούς σύνταγμα και . Αυτή τη στιγμή οι αστυνομικές αρχές προχωρούν σε ειδικό έλεγχο και στους .

Στην εκκένωση όλων των σταθμών του μετρό στις γραμμές 2 και 3 προχώρησε η αστυνομία, μετά την απειλή για βόμβα στους σταθμούς σύνταγμα και .

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις 16:00 σε ιστοσελίδα και ανέφερε ότι θα εκραγεί βόμβα στο μετρό του συντάγματος και . Στην εκκένωση όλων των σταθμών του μετρό στις γραμμές 2 και 3 προχώρησε η αστυνομία, μετά την απειλή για βόμβα στους σταθμούς σύνταγμα και . Εκκενώθηκαν όλοι οι σταθμοί και οι συρμοί του μετρό της αθήνας μετά από απειλή για βόμβα στους σταθμούς σύνταγμα και . Αυτή τη στιγμή οι αστυνομικές αρχές προχωρούν σε ειδικό έλεγχο και στους . 14 δεκεμβρίου 2021, 16:36 upd: Συναγερμός στο μετρό συντάγματος μετά από τηλεφώνημα για βόμβα, η αστυνομία εκκένωσε όλες τι γραμμές του μετρό και του ηλεκτρικού. Σύμφωνα με το zougla.gr, όπου έγινε το τηλεφώνημα, η βόμβα στο μετρό στο σύνταγμα θα εκραγεί στις 16:15 και στο μοναστηράκι στις 16:40. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις 15:00 σε ιστοσελίδα και ανέφερε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό . Άγνωστος φέρεται να τηλεφώνησε σε ενημερωτική ιστοσελίδα λέγοντας πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στον σταθμό του μετρό στο σύνταγμα, αλλά και σε . Ο άγνωστος υποστήριξε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό συντάγματος και 16:40 στον ηλεκτρικό στο μοναστηράκι. Άγνωστος τηλεφώνησε για βόμβα στους σταθμούς σύνταγμα και μοναστηράκι. Έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές.

Μετρο Βομβα / ΣΟΚÎ'ΡΕΙ Η Î'ΥΘΙΣΜΕΝΗ Î'ΡΧÎ'ΙÎ' ΕΠΙÎ"Î'ΥΡΟΣ...!!ΜΟΛΙΣ 1,5 ΜΕΤΡΟ / Αυτή τη στιγμή οι αστυνομικές αρχές προχωρούν σε ειδικό έλεγχο και στους .. Ο άγνωστος υποστήριξε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό συντάγματος και 16:40 στον ηλεκτρικό στο μοναστηράκι. Εκκενώθηκαν όλοι οι σταθμοί και οι συρμοί του μετρό της αθήνας μετά από απειλή για βόμβα στους σταθμούς σύνταγμα και . 14 δεκεμβρίου 2021, 16:36 upd: Αυτή τη στιγμή οι αστυνομικές αρχές προχωρούν σε ειδικό έλεγχο και στους . Σύμφωνα με το zougla.gr, όπου έγινε το τηλεφώνημα, η βόμβα στο μετρό στο σύνταγμα θα εκραγεί στις 16:15 και στο μοναστηράκι στις 16:40.

Comments